Гелова вътрешна гума Vee Rubber 12''


Sales price 7,00 лв
Sales price without tax 7,00 лв
Base price 7,00 лв
Текуща наличност:
43

Гелова вътрешна гума за детско колело.

Размер - гуми
12
Тип вентил
Автомобилен вентил
Вид колело
Градски , Детски