Контакти

 
Свържете се с нас
Адрес:

Магазин Вело-М Пловдив, ул. Полк. Сава Муткуров 30 гр. Teхнически въпроси - използвайте формуляра от ляво или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Вело-М Раковски, ул. Москва 48
тел: 0884724225;

Технически въпроси - използвайте формуляра от ляво или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вело-М Раковски 2, бул. Г.С Раковски 168Б

Работно време:

09:20 - 19:00 часа.

Събота: 09:30-14:30
Почивни дни: Неделя

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Важно:

Уважаеми клиенти,поради натоварената работа в физическите ни магазини не винаги можем да отговаряме на обажданията. На посочените телефони в сайта не може да получите компетентни отговори на вашите въпроси, свързани с продуктите. Моля задавайте ги на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или facebook.Може да ни пишите директно и от формуляра от лявата страна.

Консултация: Моля използвайте "форма за контакт" от лявата страна или пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и facebook.

Пишете ни в Facebook ТУК.