Детайли за продукта

13,00 лв
Извън наличност
продукт No: EMCHCLZOT10
Уведоми ме!

Caffélatex ZOT! Nano е катализатор, който моментално втвърдява Caffélatex течност. Функционира като химически еквивалент на запушалка на гумата, тя е полезна в случай на пробиви (с размери до 10 мм, много над капацитета на всеки течен латекс).

 

 ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

    Caffélatex ZOT! Nano моментално втвърдява уплътнителя Caffélatex, като му помага да фиксира големи пробиви
  
    Работи добре и при вътрешни гуми

Как работи

Caffélatex ZOT! Nano е катализатор на полимеризация, който незабавно коагулира Caffélatex, полезен в случай на значителни повреди при гумите. Когато се получи голяма (между 5 и 10 мм) дупка и латекса излиза от дупката, без да я поправя, ZOT! може да се инжектира през самия отвор: „катализираният“ Caffélatex ще втвърди и поправи щетите.

Ефективна опаковка

 Този специфичен за Caffélatex катализатор се съдържа вътре в малка, сгъваема бутилка от 10 ml, завършваща с 10 mm метална игла с диаметър 1 mm.

Металната игла позволява прецизно инжектиране на ZOT !, дори и в малки пробиви. ZOT ! Една бутилка ZOT! е достатъчно за 2 до 5 пъти.Съвети за най-добри резултати

   ZOT! Сам по себе си няма уплътняващи свойства, той просто катализира втвърдяването на CaffélatexВАЖНО: просто изливане на ZOT! от външната страна на гумата, няма да поправи големи повреди. За най-добри резултати поставете ZOT! иглата през отвора  вътре в корпуса.